![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Zauważyłem ze jak ustawie np padding w Body np na 10px to wszystko jest ok, ale
jak zmniejsze okno przeglądarki tak zeby np jakiś DIV wyjerzdżał poza okno to - z lewej storny jest ok jest ten padding na 10px ale jak przesune suwak aby zobaczyć co jest z prawej strony to niebedzie tego paddingu! Tak jest w FF i O ale IE akurat to dobrz einterpretuje. Tak wiec musialem najpierw zrobić master_DIV'a ktory jest o te 20px szerszy i przezroczysty i w nim wszystko jest umieszczone. Moze i ne semnatycznie ale sprawdza sie. Ten brak padingu strasznie utrudnial czytanie tekstu, bo nielubie jak jest przyklejony zaraz do suwaka. Z mojej strony tyle, taka mała uwaga co do zlej interpretacji CSS w FF i IE. Pozdrowienia. P.S. Ma ktos jakis darmowy edytor tekstu z ortografią? Mam dysgrafie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chwalisz sie czy zalisz? :roll2:
ps dysgrafie powiadasz? i pewnie masz na nia papiery? to cos nowego zeby dysgrafia objawiala sie w czasie pisania na klawiaturze ![]() Ten post edytował maryaan 9.02.2007, 00:24:04 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:28 |