![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenienie mojej strony. Jest to strona Gimnazjum nr 1 im. Jana Długosza w Nowym Sączu. Strona przeszła dużą zmianę, nowa wersja wyglądu strony, oraz kilka dodatkowych funkcji, m. in. zmiana wyglądu strony, dostępna w menu po prawej pod Wygląd.
Oto link: www.nsgim1.yoyo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te logo to z papieru kolorowego nożyczkami wycinałeś i potem skanowałeś?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj chociaz GIMPa, w paincie stron sie nie robi
![]() Top zupelnie nie pasuje do reszty... ogolnie słabo (pomijajac kod), nie ma co wymieniac po kolei ![]() Cytat ródło ![]() Ten post edytował Balas 8.02.2007, 21:59:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ja źle widze czy tam pisze Nowym Saczu ?
Nie słyszałem o takim mieści w polsce, acz nie wykluczam. Jednego nie rozumiem po co używasz br? przy div-ach? i wogóle po co ten mix tabelek i divów? No i jak przedmówicy. Gimp jest za darmo... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: Wykrywacz jak już czepiasz się błedów ortograficznych to przynajmniej sam nie popełniaj takowych, bo nie wypada :EOT
Stronka rzeczywiście nie powala na kolana. Układ typowo portalowy i zdecydowanie bez polotu. Zastanów się nad topem bo jego wygląd odstrasza i rzeczywiście nie pasuje do całej reszty. Kod jako taki zły nie jest, ale ma mnóstwo błędów. http://validator.w3.org/check?verbose=1&am...gim1.yoyo.pl%2F Ocena 3/10 na dobry początek. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... rewelacja to nie jest ! ale ważne ze sie starasz
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat("babejsza") Kod jako taki zły nie jest, Że co ![]() ![]() Validator widzi tylko błędy składni, on nie widzi semantyki i błędów logicznych. Styl = wygląd strony powinien być tylko w CSS Semantyka to podstawa. U mnie w FF loga nie widać, pewno Adblock zadziałał ![]() ![]() Ogólnie, to popracuj jeszcze trochę nad tym ![]() Ten post edytował lopik 10.02.2007, 16:40:17 -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
loga to pod operą nie uraczysz, a system logowania i bezpieczeństwo pozostawię bez komentarza.
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
menu jest ładne to po lewej. Zadbaj o bezpieczeństwo... błagam. LOgo nie pasuje do reszty, reszta nie pasuje do menu. Podsumowując zostaw menu i zmień resztę oraz logo
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 00:45 |