![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam zainstalowanego krasnala na kompie z phpem 4.3.2 i wszystko dziala dlaczego po wyslaniu na inny serwer wywala mi blad :
Fatal error: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition koszyk of the object you are trying to operate on was loaded _before_ the session was started in /home/users/uzytkownik/test/in_koszyk.php on line 65 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php >> Skrypty
Wyczytujac z fusow sadze, ze chodzi o to iz koszyk byl za ciezki i klient wybral wozek... ![]() Jak widzisz wiele nie wycztalem z fusow, wiec moze podaj kod albo przeslij mi go telepatycznie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat klient wybral wozek... Widłowy...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat koszyk byl za ciezki
A to jaki był ten koszyk ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 09:32 |