![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
uzywam takiego skryptu:
dzieki czemu linki do podstron wygladaja tak: www.mojastrona.pl?index.php?go=cos_tam a ja bym bardzo chcial w jednym pliku napisac kilka podstron na takiej zasadzie www.mojastrona.pl/index.php?go=cos_tam&1 www.mojastrona.pl/index.php?go=cos_tam&2 www.mojastrona.pl/index.php?go=cos_tam&3 gdzie 1, 2, 3 byly by kolejnymi podstronami danego dzialu w tym przypadku "cos tam" da sie cos takiego zrobic? prosze o pomoc w tej sprawie Ten post edytował xx88zg 8.02.2007, 15:14:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze nie tak:
tylko tak:
Zrób dla każdego działu katalogi i tam trzymaj pliki poszczególnych działów lub stosuj jakieś nazewnictwo np. dzial_podzial.php Najprościej to będzie tak:
albo z katalogami:
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra OK
ale teraz nie moge wykozystac tego skryptu ktory includje mi wybrany plik do indexu za pomoca tego skrypty
a na tym mi tez bardzo zalezy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co tu jest do wykorzystywania ? Poza tym przecież napisałem Ci prawie gotowca.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |