![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
mam takie male pytanko czy, skrypt wysylajacy dane z formularza na poczte moze miec cos wspolnego z tym, ze ktos dostaje emaila jako spam? moim zdaniem raczej nie... na kilku kompach u siebie wszystko dziala jest okk, a klient zali mi sie ze dostaje emaile jako spam, moze gosciu ma cos pokopane na swoim kompie :| i jeszcze taka dziwna rzecz, z jego serwera strona wysyla po 2takiesame emaile, a z mojego 1 tak jak powinno byc, a skrypt napewno jest dobry, czym moze to byc spowodowane? pozdrowienia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i jeszcze taka dziwna rzecz, z jego serwera strona wysyla po 2takiesame emaile, a z mojego 1 tak jak powinno byc, a skrypt napewno jest dobry, czym moze to byc spowodowane? albo jednak jest coś skopane albo może ktoś odświeżył stronę i form wysłał się ponownie Cytat skrypt wysylajacy dane z formularza na poczte moze miec cos wspolnego z tym, ze ktos dostaje emaila jako spam? może, zależy jakie masz nagłówki w meilu, czy nagłówek od jest taki sam jak serwera skąd wychodzi poczta itd. to serwer który odbiera pocztę ma w sobie filtry i analizuje meila według różnych wzorców, sparwdza nagłówki, treść itd i wówczas ustala czy ok czy spam, o tym jest obszerny i ciekawy wątek na forum - poszukaj Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie co ciekawe to nie odswiezajac dostaje gosciu 2 emaile :|
ok...poszukam jeszcze na forum moze dokopie sie do czegos sensownego tak jeszcze zamieszcze ten krociutki skrypt moze ktos zauwazy cos co ja przeoczylem:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |