![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Poszukuję oprogramowania, które rejestrowałoby mi co się dzieje na ekranie. A potem żeby można było zapisać wynik w jakimś video-formacie. Chcę zrobić video-tutorial do aplikacji, którą piszę. Czy znacie może jakieś oprogramowanie? Może być darmowe lub jakieś cholernie tanie, wykorzystam je w zasadzie tylko raz. Drugie oprogramowanie jakiego szukam to też darmowe (lub bardzo taniutkie) do stworzenia helpa do mojej aplikacji. Nie mam określonego w jaki sposób musi help wyglądać więc wszelkie propozycje były mile widziane. Pozdrowienia PS: W googlu szukałem i nic nie znalazłem darmowego, ale poszukuję dalej... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję oprogramowania, które rejestrowałoby mi co się dzieje na ekranie. A potem żeby można było zapisać wynik w jakimś video-formacie. Polecam program Snag It pod windows'a. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde, Snag It jest płatny.
Może być cokolwiek zapisujący w jakimkolwiek video-formacie, we flashu, lub w czymkolwiek. Ten programik może być cholernie biedny, byle tylko przechwytywał ramki z obrazu. Czy nikt nie zrobił czegoś podobnego? Sam bym napisał... ale ja tylko php w miarę a w tym się nie da ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde, Snag It jest płatny. Może być cokolwiek zapisujący w jakimkolwiek video-formacie, we flashu, lub w czymkolwiek. Ten programik może być cholernie biedny, byle tylko przechwytywał ramki z obrazu. Czy nikt nie zrobił czegoś podobnego? Sam bym napisał... ale ja tylko php w miarę a w tym się nie da ![]() No to może Cam Studio ? -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2005 Skąd: Legnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Debugmode Wink
Cytat Drugie oprogramowanie jakiego szukam to też darmowe (lub bardzo taniutkie) do stworzenia helpa do mojej aplikacji. Doxygen, HTML Help Workshop? -------------------- SithTemplate
|
|
|
![]()
|
|
Cam Studio - jest dokładnie tym o czego szukałem.
wybrałem również HTML Help Workshop Dzięki wielkie Wam wszystkim! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:46 |