![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam sie jak moge osiagnac taki cel :
w bazie danych mam recordy - record sklada sie z takich danych jak np : Id , temat , krotki temat, dlugi temat, teraz na stronie wyrzucam sobie wszystkie rekordy np 7 bo tyle powiedzmy mam w bazie i na tej liscie wyrzuca mi temat , krotki temat. teraz chce dodac przy kazdym rekordzie link wiecej informacji i po nacisnieciu go otworzy mi na stronie dlugi temat - popupa bym przezyl ale nie bardzo go popieram , rekordy beda sie mi zmienialy stosunkowo czesto . Mozecie mi cos zasugerowac ![]() Ten post edytował andy84 6.02.2007, 18:14:21 -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linku wyslij GETem id danego rekordu i na nowej stronie za pomoca tego id wyciagniesz wszystkie dane i wyswietlisz co trzeba.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam.
Proszę zapoznać się z: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole i przesłać mi na pw poprawny znacznik tematu. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:44 |