![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam zamiar zrobić sobie ocenianie produktów podobne do tego na ceneo.pl tyle że chciałbym żeby głos oddawało się poprzez kliknięcie na odpowiednią gwiazdkę. zastanawiam się w jaki sposób zrealizować głosowanie a konkretnie chodzi o to że jeśli zrobię to przez js to gdy ktoś ma wyłączoną obsługę js to nie zagłosuje. myślałem też o przeładowaniu strony z parametrem ale wtedy pewnie roboty wyszukiwarek robiłyby bałagan. czy ktoś ma jakąś koncepcję na to?
tu jest przykład fajnego głosowania ale niestety nie działa przy wyłączonym js www.cssremix.com a może po prostu uznać że ludzi z wyłączonym js nie ma zbyt wielu i zrobić tak jak na tej stronie? czy widział ktoś jakiś skrypt który zapisywałby informacje o tym czy jest oddany głos w cookie? jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o cookie a skrypty głosowania które znalazłem zapisują ip do bazy a takiego rozwiązania nie chcę (tzn. w ogóle nie chcę sprawdzania ip) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:25 |