![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem otoż próbuję zrobić dzielenie rekordów na dwie kolumny i nie za bardzo idzie mi połączenie tagu {if} z {math} da się tak w ogóle zrobić? Mam taki kod
ale wywala mi on błąd Cytat Fatal error: Smarty error: [in Blue/download.tpl line 5]: syntax error: unidentified token '=' (Smarty_Compiler.class.php, line 1396) in C:\wamp\www\lee\cms\Smarty.class.php on line 1095 5 linijka to ta z kosmicznym warunkiem {if (math....)} -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile pamiętam to w smarty zamiast =
żeby było trudniej stosujesz eq http://smarty.php.net Ten post edytował php programmer 6.02.2007, 09:42:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra zauważyłem, że {if $zmienna%3 == 0} też akceptuje
![]() -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 14:50 |