![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic zeby po wybraniu z listy rozwijanej z opcja onChange opcja zostala zaznaczona po przeladowaniu strony
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w html tego nie zrobisz. html nie przechowuje stanu pól.
Jesli tego selecta generujesz po stronie serwera, to dopisuj atrybut selected przy tej opcji ktora byla zaznaczona. Mozesz tez probowac bawic sie z js i ciasteczkami. Osobiscie polecam sposob nr.1 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie w tym rzecz ze opcja jest wybierana przez klienta, a ja nie mam pomyslu jak to rozwiazac ale chyba trzeba bedzie posiedziec nad ciachem
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat no wlasnie w tym rzecz ze opcja jest wybierana przez klienta no a przez kogo niby mialaby byc wybierana jak nie przez klienta? ![]() Ja to wiem, ze klient to wybiera, ale ty teg html budujesz dynamicznie po stronie serwera czy to jest zwykly statyczny html? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Kod Ja to wiem, ze klient to wybiera, ale ty teg html budujesz dynamicznie po stronie serwera czy to jest zwykly statyczny html? najpierw robilem jako statyczny html a pozniej koleszka mi powiedzial
takie linki i zeby sprawdzac czy czy $_GET['w'] == $woj['wojewodztwo'] i zrobilem wszystkie selecty bo mialem ich 4 tak
wtedy zostanie zapamietany option i mozna inny 2 zmienic i wtedy bedzie grac ![]() pozdro mam nadzieje ze sie to komus przyda -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:16 |