![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Prowadzę serwis z grami online. Chcviałbym zeby wyswietlaly na mojej stronie www jakie gry są najpopularniejsze... w co ludzie na mojej stronie najczęściej grają.Szukałem już takich skryptów opartych na php i mysql ale nic niestety nie znalazłem. Może ktoś ma taki skrpt lub wie skąd go wziąć?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wątpię, aby takie skrypty były, najłatwiej będzie, jak będziesz miał wszystkie gry (informacje o nich) w bazie danych. robisz tam dod. kolumnę, gdzie przetrzymujesz liczbę otwarć, później już tylko z górki:
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz najpierw zastanowić się czy to ma być top10 pobrań czy głosów czy kliknięć itp, skąd komp ma wiedzieć w co ty lubisz grać
![]() ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:50 |