![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mamm problem bo nie wiem jak za pomoca Script.aculo.us zrobic cos takiego ze po zaladowaniu storny mamy DIV o ID="DANE" ktroy to walsnie z pomoca ajxa pobnierane sobie dane z plkiu php, ponadto co 5 skeund pobeiran od nowa dane i laduje je do tego DIVa. Wie ktos moze jak soebi z tym poradzic ? Z gory dzieki za pomoc. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod self.setInterval("funkcja()",5000); Ten kod będzie co 5sek. wywoływał funkcję funkcja(). Teraz pobierz w tej funkcji dane i wstaw w DIV'a -------------------- Program TV, Sukces internetowy, Forum dla administratorów stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ten kod mam wstawic w body onload ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, wstaw go między <script...> a </script> lub z zewnętrznego pliku JS. Stwórz funkcje która będzie pobierała dane do wstawienia i wtedy dad
Kod <body onload="funkcja()">
-------------------- Program TV, Sukces internetowy, Forum dla administratorów stron
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 10 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz scriptaculous no i oczywiście prototype.js mozesz machnąć taki sprytny kod :
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------
weblog.axent.pl -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie odnosnie odświezania elemętów czy dało by rade i jak (nie znam sie na ajaxie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 00:33 |