![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej,
juz nie mowiac o tym, ze dziewczyny skopaly dupe turczyjka i wogole mamy zloto - co myslicie o Kasi Skowronskiej? ledwo wszedlem do szkoly zostale zaatakowany setkami pytan "czy widzialem skowronska" itp. no ja widzialem i nie zaluje tego, nawet obejrzalem caly mecz choc nie lubie siatkowki :wink: -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
ke?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no scanner! nie w temacie? Kasia Skowronska to jedna dziewczyna z reprezentacji polskiej siatki...
ps. ten post pisalem z mysla o samotnych (jak ja), ktorych jedynym zajeciem jest ogladanie ladnych dziewczyn w tv lub na miescie :wink: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja tam oglądałem mecz i totalny szok w oczach turczynek a nie pojedyncze egzemplarze.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eeee tam ladniejsza to byla "niemka" RADZUWEIT
![]() EDIT: Zle napisalem nazwisko |
|
|
![]()
|
|
nie widzialem meczu z niemacami.. (daj fotke
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i Twoja Kasia sie doczekala uznania w kraju. Zostala zawieszona....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sir Blade: zgadzam sie w 100%
![]() ![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mmmm......
![]() jeszcze ja chce jeszcze... :cry: ehh ... kocham swoją kobiete... ![]() mój misiaczek jest najpiekniejszy na całym swiecie. 8) |
|
|
![]()
|
|
Cytat mmmm......
![]() jeszcze ja chce jeszcze... :cry: ehh ... kocham swoją kobiete... ![]() mój misiaczek jest najpiekniejszy na całym swiecie. 8) daj fote, my ocenimy ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |