![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli jest taka funkcja to poprosze :] A jeśli nie to jakbyście rozwiązali dany problem :
W JEDNYM formularzu uploaduje kilka plików. Siłą rzeczy trzeba im przypisać różne argumenty. Kod $_FILES['Plik1']['name'] $_FILES['Plik2']['name'] $_FILES['Plik3']['name'] No wiec potem jak chce sie operować na tych plikach ( np. robić z nich miniaturki) to trzeba do każdego pliku pisać ten sam skrypt zmieniając w nim argumenty Nie wiem jak to ujednolicić by nie dublować kodu. Próbowałem tworzyć tablice i wykorzystać funkcje while ale to przerosło moje możliwości. Mozna by tez korzystać z bazy danych ale pliki te mam zapisane w wierszach ( jeden koło drugiego) wiec ta opcja odpada. Może mnie ktos nakierować jak rozwiązuje sie taki problem ? Ten post edytował grattz 3.02.2007, 15:03:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: Dlaczego napisałeś drugi taki sam topic ?
![]() --edit (Sab) ~lopik, do tego służy button raportuj, nie zapominaj o nim! Drugi topic usunięty. -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcja + pętla foreach powinna załatwić sprawę ![]() Super ! Udało sie. Zrobiłem tak : (pokaże na przykładzie prostego kodu kopiowania)
Ten post edytował grattz 3.02.2007, 17:07:16 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:29 |