![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2006 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na wstepie zaznaczam że jestem początkującym programistą php... Mój problem jest następujący; napisałem skrypt w PHP5 używając byblioteki mysqli do połączenia (nie wiem czy to coś ma do rzeczy, ale może ;P) i strona działa normalnie, u mnie na komuterze, raczej bez problemów, lecz gdy już ją wyśle na serwer to dość często (nie zawsze) zamiast strony widzę następujący komunikat ![]() natomiast każdy plik innego typu np. rar czy jpg mogę ściągnąć bez problemu z serwera w tym samym czasie. Teraz zastanawia mnie czy tylko u mnie występuje taki problem ze względu na mojego dostawcę internetu (co można wywnioskować z treści komunikatu, a mam neta z kablówki), czy ktoś wchodząc na ta stronę ma podobny problem. Czasami strona nawet się wywala np na utworzeniu linka do komentarzy w ostatnim wygenerowanym newsie i staje. Poprostu ładuje sie strona tylko do momentu wygenerowania linka do komentarzy do ostatniego newsa na stronie, a prawego boku już nie ładuje. Nie mam pojęcia czemu tak robi, bo przecież każdy link do komentarzy jest generowany tak samo, a ten ostatni tylko powoduje jakiś bład. Bardzo prosiłbym o pomoc, gdyż to nie jest jedyna strona, na której występuje u mnie taki błąd. A może to wina serwera poprostu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to wina dostawcy internetu...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po w pisaniu adresu: http://zakoscielny.i-fan.pl/ (rozumie że taki jest adres witryny) wyświetliła mi się normalnie witryna bez żadnych problemów, może to wina twojego dostawcy internetu a może hostingu.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:48 |