![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobić żeby dane zostały przekazane przez
i kliknięcie na "strona x" tworzy ten sam efekt jak by kliknąć w
czyli przekazuje wartości i przenosi na x stronę a tych stron jest kilka do wyboru z
trochę piszę nie zrozumiale.... Ten post edytował kamil9091 3.02.2007, 14:46:01 -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 15 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przekazuje wartość wybraną w polu select do pliku 'plik.html', dalej już sobie obsługujesz tak jak ci potrzeba. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja chcę przekazać dane z <imput type="text">
i klikam w "strona x" w "<option value="x">strona x</option>" i mi przekazuje i zapisuje do zmiennej te dane z "<imput type=text>" które jeszcze nie są pod żadną zmienną tylko w polu formularza spróbuję tak: mam coś w polu formularza i chce to przekazać do innej strony klikając na przycisz w rozwijanej linii tak jka bym kliknął na przycisk "submit" tylko klikam na jedną z opcji w tej rozwijanej linii i przekazuje do różnych stron każda opcja to inna strona ale nadal przekazuje to co wpisałem w pole formularza może jeszcze inaczej jak mam
potem mam np. i przekazuję przez
to mam przycisk a jak chcę wybrać z do której strony ma przekazać dane które ktoś wpisze w formularz robi to samo co
tylko jest wybrane z listy i każda opcja w liście to inne action=" " Ten post edytował kamil9091 3.02.2007, 13:54:22 -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robisz coś takiego:
O takie coś Ci chodzi ? -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 15 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kamil9091: Sory nie zrozumiałem Cię na początku
![]()
W zdarzeniu onChange pola 'select', atrybutowi 'action' formularza przyporządkowywana jest wartość wybranej pozycji w polu 'select', a następnie formularz jest wysyłany. Możesz też usunąć 'formularz.submit();' ze zdarzenia onChange i utworzyć standardowy przycisk submit. |
|
|
![]()
|
|
kamil9091: Sory nie zrozumiałem Cię na początku ![]() tak zaraz wytestuję pisałem, że trudno piszę -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:09 |