![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem chciałem zrobić , mam jednego buttona jesli na niego klikne to do textarea doda się <b> i jak kliknę drugi raz to doda się </b> i nie wiem jak to zrobić czy to będzie w php czy w JS ![]() może ktoś pomoże?? Ten post edytował kt1 3.02.2007, 08:18:58 -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobić w JS.
Zawsze możesz wykorzystać jakiegoś gotowca np TinyMCE albo innego wysiwyg. No ale jeżeli chcesz zrobić to w JS to musisz napisać odpowiednią funkcje, która po pierwszym wciśnięciu buttona doda w polu znacznik <b> i ustawi jakąs zmienną w JS na 1. Przy drugim kliknięciu, sprawdzasz czy zmienna ta ma wartość 1. Jeżeli tak dodajesz do kodu </b> i zmienną ustawiasz na 0. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nom wykorzystałem gotowca
![]() temat do zamknięcia ! -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:45 |