![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcę aby podczas wpisywania w pole tekstowe typu text obok w tym samym czasie wypisywało text wpisywany w tym polu, mam tak ale nie działa
-------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja na Twoim miejscu użyłbym onKyeDown ( lub onKeyPress ) w JS i w tym zdarzeniu wywoływał funkcję kopiującą treść wpisaną w pole w miejsce gdzie ma się ona pojawić.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki cienki, ale mam prośbę , ja javyscript się dopiero uczę i prubuję z tym co pisałeś ale jakoś nic mi nie działa , możesz mi dopisać jak przerobić mój skrypt a raczej te marne dwie linijki z tym OnKeyPress
![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa ok, pozatym że działa z opóźnieniem jednego znaku. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
DZIĘKI
![]() Wystarczyło dać zamiast onkeydown , onkeyup i już działa bez opóźnienia ![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:12 |