![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dzien dobry mam maly problem mam baze o nazwie 'user' i w niej tabele users i chce w panelu admina poprzez zaznaczenie checkbox miec mozliwosc usuniecia uytkownika. Niby jest wszystko ok, ponizej kod do admina z formularzem do wysiwetlania zawartosci tabeli users.
tutaj wyglada ze jest ok, jak jest napisane powyzej zaznaczam checkbox i i wciskam usun uzytkownika przechodzi di pliku usun.uzyt.php ponizej kod tego:
---------------------------- wychodza dwie wersje albo mi wywala cala tabele jak w wersji $del=mysql_query("DELETE FROM users WHERE IdUzytkownik=$val"); wywale i zostawie $del=mysql_query("DELETE FROM users bez reszty, natomiast jak zostawie calosc, ktora moim zaniem jest ok to pisze ze wywalilo ale jednak uztkownik nadal jest. Jakas pomoc, sugestia?? Nigdy nie wklejalem calego kodu wiec jak wyszlo zle to sorry ![]() Ten post edytował shalafi4444 2.02.2007, 19:20:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze poprawic post przez uzycie bbcode [php]
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź co masz w zmiennej
$IdUzytkownik= $_GET['IdUzytkownik']; bo ja nigdzie nie znalazłem, gdzie ty przekazujesz GET'EM(czyli w url'u) tę wartość, może spróbuj ją wziac POST'EM ewentualnie wyswietl sobie co masz w zmiennej $val, lub problemu szukaj tutaj
jak to nie zadziala, to pokaz tabele Ten post edytował spryciula 2.02.2007, 23:14:57 |
|
|
![]()
|
|
sprawdź co masz w zmiennej $IdUzytkownik= $_GET['IdUzytkownik']; bo ja nigdzie nie znalazłem, gdzie ty przekazujesz GET'EM(czyli w url'u) tę wartość, może spróbuj ją wziac POST'EM ewentualnie wyswietl sobie co masz w zmiennej $val, lub problemu szukaj tutaj
jak to nie zadziala, to pokaz tabele To moja tabela juz sie sam zakrecilem w tym, i juz niczego nie jestem pewien jutro chyba od poczatku wezme to bo teraz mi juz mozg wyparowal :
Dobra juz chodzi doszedlem dzieki podpowiedzi aby zapodac baze ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:04 |