![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kupiłem te cudo ale jest mały feler o którym oczywiście nie przeczytałem tam nie ma FTP.
Ale wiem ze jest taki proram jak WinSCP Podczas poprzez SFTP może Pan uruchomić ten program w trybie synchronizacji katalogów lokalnego i zdalnego. Po każdorazowym zapisaniu plików WinSCP automatycznie przekopiuje plik na zdalny serwer... Ale może ktoś zna jak to rozwiązać jak łącze sie przez FTP. zapisuje do pliku i automatycznie jest nadpisany na serwerze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hydepark --> Komputery i oprogramowanie, ggrrr
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
CUTE FTP pro posiada funkcjonalność monitorowania określonych katalogów, i po każdej zmianie w plikach automatycznie dokonuje uploadu na serwer.
Niestety - Cute do tanich nie należy. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
może dodaj ftp jako "Moje miejsce sieciowe" i wtedy załóż na nim projekt ... zend zapisze bezpośrednio na serwerze ... nie mam zenda żeby sprawdzić jak wygląda dialog do tworzenia projektów i czy można użyć miejsc sieciowych ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem ale nie działa nie listuje w ogole plików... z serwera. kapa bedzie trzeba kupic prof...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
w eclipse ciekawie to rozwiązali wystarczy dodać w opcjach ftp do synchronizacji i gdy zapisujesz plik to wyskakuje w okienku ze mozna wrzucić go na serwer i voila raptem 2 kliknięcia
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:12 |