![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę designu strony oraz dobre rady
Moja strona Ten post edytował slaw.omir 2.02.2007, 15:24:36 -------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.web-development.com.pl - Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładna, szczególnie podoba mi się napis
Cytat Not Found
The requested URL /hotlink/index.php was not found on this server. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam
Już poprawiłem -------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.web-development.com.pl - Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie podoba mi się brązowe menu,
reszta ujdzie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mdłe, niedobrane kolory, fatalny układ i fotka :/ do kosza i od nowa.
rady? oglądaj obserwuj i wyciągaj wnioski. duzo dużo pracy przed toba. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz szczerą odpowiedź, to ochydne to jest, wszystko "kwadratowe" złe kolory, niebieski z brązowym
![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:13 |