![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś mi pomóc, bo nie wiem dlaczego mi to nie działa...
function.php
session.php
-------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś mi pomóc, bo nie wiem dlaczego mi to nie działa... Tak szczegółowy opis błędu pozwala mi powiedzieć tylko ... naucz się zadawać pytania: Jak mądrze zadawać pytania. Proszę uzupełnić posta o niezbędne informacje. Co nie działa dokładnie, jakie są błędy, czy są błędy, ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W session.php zdaje się, że po /case "login"/ masz dwukropek, a tam musi być średnik, to samo po /case "logout"/
-------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm...
http://pl.php.net/manual/pl/control-structures.switch.php nie wprowadzaj chłopaka w błąd ... 1. To nie jest operator porównania ... prawidłowy to == 2. mysql_fetch_array zwraca array a nie int ... Zdaje się że chodziło ci o mysql_num_rows Więcej nie sprawdzam ... jak by nadal nie działało to mów PS: używaj na forum tagów [ php ] ... lepiej się czyta ....mi ![]() ---- UPDATE ----
Nie ma sensu tego skracać ... $password od razu przerzuć przez md5 a login przez addslashes |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, to przepraszam, chociaż ja zawsze piszę średnik i działa
![]() ![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:00 |