![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie czy da się zrobić coś takiego:
Mam strone z niestandardową czcionka z windowsa na stronie i chcę żeby uzyktownik ogladający strone miał możliwość obejrzenia tej fonty a nie zastepczej. Czy jest mozliwość wrzucenia fonty na server i podpięcia jej jakoś przy uzyciu php do strony ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba jest taka możliwość, nazywa sie Embedded font czy jakos tak, ale nigdy nie stosowałem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
jest takie cos ale dziala tylko z ie i da sie zrobic programikiem od ms ... ale jedno ale ... font zajmuje minimum 700 kilo !! do uzytku w sieci odpada ... zreszta, to chyba kazdy powie, DZIWNE CZCIONKI SA $#%@#^#^$$ i zle sie je czyta ... najlepsza jest verdana ... czcionka stworzona do ogladania na monitorze ... cya |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 12:53 |