![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dwie tabele, w jednej mam id_stud, id_przed, ocena a w drugiej rok, id_stud, id_przed. I teraz chcialbym, aby zostala mi wyliczona wartosc srednia ocen studentow zalozmy z roku 2005/2006, na razie pomijam jeszcze jeden warunek sprawdzania semestru. No i ja chcialem wpisac tak:
No i gdzies mam blad, ale nie bardzo wiem gdzie. Czy jakies zagniezdzanie musi byc? Pozdrawiam. -------------------- Semper Fi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, może się mylę ale chyba przydałoby się tutaj GROUP BY
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wklej info bledu?
-------------------- Zapraszam na bloga: http://matlas.obsysa.net/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje Wam za wskazowki. Wszystkie pomogly, dzieki czemu poszukalem, poczytalem i wszystko mi dziala jak potrzebuje na ponizszym zapytaniu:
Pozdrawiam wszystkich ! -------------------- Semper Fi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 15:26 |