![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Siedze w tych klockach (php, JS, bazy danych) od niedawna i dopiero teraz zorientowalem sie, ze podobnie jak CISCO, kazda z tych dziedzin jest "obejmowana" przez mozliwosc uzyskania certyfikatu wiedzy. Np. w przypadku MySQL sa to 2 certyfikaty, ktore sa sygnowane przez firme AB jako potwierdzajace dobra znajomosc jej produktow. Gdzies mi mignelo, ze podobnie jest z php bodajze. Stad moje pytanie - czy ktos w swojej pracy zawodowej/amatorskiej zdawal tego typu egzaminy? Sa one do czegos potrzebne/wymagane ? Wnioski, komentarze, oceny - tak dla zaspokojenia mojej ciekawosci ![]() -------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Gdzies mi mignelo, ze podobnie jest z php bodajze. http://forum.php.pl/index.php?showtopic=48838&st=0 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:20 |