![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!
a wiec opisze mój hmmm... "problem"? założyłem strone na yoyo.pl oraz skonfigurowałem total commandera. myslałem ze to nie wystarczy zeby pisac skrypty php bo na wszystkich pomocach i kursach czytałem ze trzeba zainstalowac serwer z obsługą php, baze mysql itp. a tymczasem ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, po napisaniu najprostrzego skryptu "Witaj świecie!" wysłałem plik do przeglądarki i działał! nie wiecie moze o co chodzi? nic nie instalowałem a mimo to skrypt działa... czy to jest jakis wyjątek? czy moze na inne, bardziej skomplikowane skrypty to juz nie będzie wystarczyć? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a nie przyszlo ci do glowy ze yoyo ma juz zainstalowane php i mysql?
Cytat czy to jest jakis wyjątek? czy moze na inne, bardziej skomplikowane skrypty to juz nie będzie wystarczyć? Tak, samochod z pustym bakiem będzie jeździl tylko z tobą na pokładzie. Gdy do tegoż samego samochodu wejdą jeszcze dwie osoby, to juz tenze sam samochod, z tym samym pustym bakiem nie pojedzie... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no przyszlo, ale wolałem zapytać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no przyszlo, ale wolałem zapytać ![]() <ironia> To następnym razem jak na przykład kupisz sobie telefon to napisz na forum pytanie: "Jak on działa i jaki jest abonament?". Bo przecież po co zapytać sprzedawcy, lub przeczytać instrukcję? Lepiej napisać na forum ![]() </ironia> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:31 |