![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat już był kilka razy poruszany, ale mam pewien problem...
Zapytanie:
Pomimo wielu rekordów w bazie, ten wybiera mi tylko jeden losowy, chociaż chcę otrzymać wszystkie 4. Jak ew. zmodyfikować zapytanie? Na danych operuje poprzez mysql_fetch_array() i wyświetlam w pętli while() (standardowo). -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez problemu u mnie działa. Jeśli masz więcej niż jeden rekord, to błąd prawdopodobnie leży po stronie wyświetlania (pętli while) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taak, już wczoraj się zorientowałem o co chodzi. Podczas wykonywania pętli jej wynikiem jest zmienna, która potem jest pobierana do systemu szablonów no i zamiast:
$content .= '...'; mialem: $content = '...' przez co pokazywało mi tylko ostatni wynik. Czasem człowiek ma jakieś zacofanie w sobie... Eh... Aż mi wstyd sie przyznawać ![]() -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:25 |