![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem prosty skrypt wysyłający formulaż.. jednak:
Wyskakuje błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home.1/g/o/s/gostom/www/php/index2.php on line 4 Jeżeli usunę to linijke to nie będzie formulaza :/ Nie rozumiem.. ślęcze nad tym 3 godziny... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie może być wewnątrz zmiennej czegoś takiego: form action="index2.php" itd, musisz wszystkie cudzysłowia atrybutów poprzedzić backslashami, np:
$zmienna = " <form action=\"test.php\" method =\"post\"> ... <a href=\"test.php\"> "; Mam nadzieję że wiesz o co chodzi ![]() -------------------- woop woop.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem
![]() Podałęm dane: Nazwa: Grupka Opis: Jestemy grupą Członkowie: Jeden, Dwa, Trzy Formularz twoży nowy plik grupka.txt a w nim: Nazwa: Grupka Opis: Jestemy grupą Członkowie: Jeden, Dwa, Trzy i wtedy funkcja na stronie wyświetla zawartość pliku. Jeżeli ktoś ma chęci to będe wdzięczny za przerobienie kodu: Tutaj jest zawarte: Sprawdzanie czy plik istnieje Sprawdzanie chmodów pliku Wysyłanie danych z funkcji do pliku txt. Chcę zeby było: Tworzenie pliku Sprawdzanie czy plik istnieje Sprawdzanie chmodów pliku Wysyłanie danych z funkcji do pliku txt* --------- *- Tutaj w pliku TXT powinny tez twozyc się odrazu hmm.. przedrostki które nie musiały by być podawane przez uzytkownika. Podałem dane: Nazwa: Grupka Opis: Jestemy grupą Członkowie: Jeden, Dwa, Trzy Skrypt widzi tylko: Grupka Jestemy grupą Jeden, Dwa, Trzy a ja chce zeby przed danymi dodało : Nazwa: Opis: Członkowie: Ten post edytował Gostom 2.02.2007, 00:01:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 06:08 |