![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Moj problem polega na tym iz zrobilem swoj wlasny forumularz mail z obsluga drugiego pliku w ktorym jest funkcja mail() Po wypelnieniu formulrza dostaje e-mial lecz jest on pusty, mimo iz zostaly wypelnione wszystkie pola. zalaczam caly kod pliku kontakt.php w ktorym znajduje sie formularz oraz plik obsluga_formularz.php w ktorrym znajduje sie funkcja mail() ------------------------- kontakt.php
obluga_formularz.php
W obrazki nizej przedstawiam dokladnie jak wyglada mail ktory dostaje po wypelnieniu formularza: ![]() Co prawda zawartosc kodu z roznymi funkcjami moze was zdziwic ze nie umie tego zrobic, lecz jest to strona do szkoly na ocene. Formularz rowniez mozna przetestowac pod adresem: http://pubfifa.pl/www/index.php?id=kontakt Bylbym wdzieczny jakby mi ktos napisal co mam zle, aby wkoncu te maile dochodziły prawidlowo. Dziekuje pozdrawiam. Ten post edytował mck1964 31.01.2007, 12:23:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj zamienić linijki na takie :
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, bez zmian
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj wysłać jakąś stałą wiadomość bez żadnych zmiennych pobieranych z formularza. Wpisz coś na sztywno bezpośrednio do funkcji.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
w momencie gdy wpisze w "tresc wiadomosci" bele co to to zostanie przeslane
![]() tazke to cos ze zmiennymi chyba ![]() ![]() o kurcze dziala!!! juz sobie na zawsze zapamietam to forum, pytalem na 3 innych i nie dali rady ![]() Dziekowaaaa! od soboty sie z tym meczylem ![]() Dzieki i pozdro ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usunąłem kod, bo coś przy edycji go, forum go rozwaliło
![]() Ale jak już masz ok, to lux. Ten post edytował lopik 31.01.2007, 13:15:18 -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
udalo mi sie ten kod popdatrzec i to wlasnie on zadzialal
zblokowac temat ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:01 |