![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
męcze się nad tym juz od dłuzszego czasu. skrypt jest dosc długi ale mam nadzieje ze nie zniecheci az tak bardzo. wyswietlanie rekordów i usuwanie działa ale nie działa mi edycja. prawdopodobnie cos jest nie tak w edycji rekordu. staneło na takim etapie:
nie wyswietla mi zadnego błędu. a oto cały skrypt baza.php:
moja tabela mysql: ID int(255) auto_increment TOWARY varchar(255) ID_DZIALY int(10) KOD varchar(255) CENA float Ten post edytował kononowicz 31.01.2007, 04:41:20 -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie cos jest nie tak w edycji rekordu prawdopodobnie masz jakis blad... gdybys PRZYPADKIEM natknal sie na przyklejony Temat: Najczestsze bledy to bys tam znalazl podpowiedz do czego sluzy mysql_error()
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie masz jakis blad... gdybys PRZYPADKIEM natknal sie na przyklejony Temat: Najczestsze bledy to bys tam znalazl podpowiedz do czego sluzy mysql_error() mysql_error(); nic nie pokazał ale mam pytanie jak zrobić zeby wyswietlić tabelke a jedna kolumna było pobierane z innej tabeli czyli u mnie tabela `towary` zawiera spis towarów a kolumna ID_DZIALY (int) powinna przyporządkować nazwy działów z tabeli `dzialy` jak to sie robi?? czy tak jak ja zrobiłem ![]() czyli
czy za pomoca JOIN ![]() ![]() EDIT: tak powinno byc??
i co zrobic zeby dane o działach wyciagał z tabeli `dzialy` a nie z arraya:
Ten post edytował kononowicz 31.01.2007, 15:11:25 -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzw. łączenie tabel.
bądź zagnieżdzonym
w zależności co potrzebujesz no chyba że nie o to ci chodzi, ale w takim razie jak dlamnie pytanie jest postawione nie jasno Ten post edytował Wykrywacz 31.01.2007, 15:31:54 |
|
|
![]()
|
|
dzieki za pomoc ... poradziłem sobie ... cały dzien z głowy
![]() jeszcze tylko musze dojsc zcemu akurat na tej stronie nie działa mi <a href="?logout">Wyloguj</a> :/ ktory jest w pliku header.inc dołączonym przez skrypt w index.php Ten post edytował kononowicz 31.01.2007, 18:04:23 -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:28 |