![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Bawię się od niedawna Zend Frameworkiem. Wszystko idzie gładko, ale z jednym nie mogę sobie poradzić: z łapaniem wyjątków wyrzucanych przez framework. Mam ustawione display_errors na On, a mimo to żaden z wyjątków ZF nie jest wyświetlany. Gdy wystąpi jakiś błąd mam czystą stronę.
Jeśli wystąpi błąd (np. podanie nazwy nieistniejącego kontrolera), powyższy kod nie wyświetli mi 'zonk'. Jeśli jednak przed drugą linijką wrzucę swój wyjątek:
...to wyjątek zostanie złapany poprawnie. Czyli wyjątki wyrzucane przez Zend::exception() nie działają jak powinny. Czy spotkał się ktoś z tym problemem? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w bootstrapfile:
wydaje mi się, że w tym tkwi problem. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa. Wielkie dzięki :*
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 14:06 |