![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zlecę pracę nad skryptem phpIZABI, więcej o skrypcie pod adresem phpizabi.net oraz forum phpizabi.org Nie chodzi mi o tłumaczenie wszystkiego na język polski tylko o możliwość czytania polskich znaków zarówno z bazy danych jak i implementowanie ich w templatkach. Tak abym mógł spokojnie sobie sam wszystko przetłumaczyć. Po zmianie charsert iso-8859-2 dalej nie da się ich odczytywać. Skrypt można ściągnąć z http://www.phpizabi.net/index.php?L=downlo...ad&latest=1 Po prostu ma się dać wpisywać polskie wyrazy zarówno w templatkach jak i w czasie korzystania ze skryptu. Budżet 50 zł. Czekam na chętnych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a utf-8 sprawdzałeś ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na przyszłość proszę zapoznać się z zasadami pisania na forum "Praca oferowana".
Przenoszę na Giełda ofert > Poszukuję |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o kontakt pod mailem: haryb@tlen.pl lub gg:3165026
Podejmnę się ów zlecenia. Uszanowania Jacek Pięknie!!! SUper klient - zlecił mi poprawienie tego ja to zrobiłem pokazałem mu wyniki i teraz zero kontaku z jego strony ani kasy ani kontaktu - Kolejnyraz sie naciołem i widze ze bez zaliczki nie ma co nikomu nigdy robic. pozdro haryb |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:40 |