![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
upraszczając bardzo problem mam zadeklarowana tablice w klasie
czemu wywołanie: $COS1= new cos; "$COS1->zwroc();" zamiast wyswietlić wynik 0 wyświetla mi "Array[0][1]" Dodam jeszcze, że w orginalnej klasie oczywiście tablica nie jest inicjowana przy deklaracji lecz jest oddzielna funkcja w klasie(która oczywiście jest wywoływana później), które wypełnia tablice w pętli. wypełnianie wygląda tak: $this->tab[$i][$j]=wartość; //gdzie oczywiście $i oraz $j to zmienne w pętli for nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale piszę. Przy obejrzeniu co jest w tablicy (poprzez var_dump($tab)) wszystko się zgadza. Każda z wartości jest na swoim miejscu. Czemu więc nie mogę się "dobrać" do tych wartości ![]() Ten post edytował Scrooge 28.01.2007, 15:31:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2007 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal w echo cudzysłowy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurczę faktycznie działa :/ czyli rozumiem, że jak mam zmienną wyprowadzać z tekstem to się muszę z bawić z ' i z kropkami
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 07:58 |