![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uczęs się dopiero php ale napisałem sobie taki mały interfejs do zarządzaia pc, mam do niego dodać jeszce klienta ftp ale o 2 w nocy mi się juz nie chce
![]() Ale powiedzcie co tu jeszce mogę dodać ? Tutaj spakowane wszystko: http://download.yousendit.com/2330E45E0F6E23C4 Hasło: php.pl Działa oczywiście tylko na serwerach z win nt/2000/xp ![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skad wzieles skrypt zabawy z obrazkiem
![]() nie wiem czy to bedzie w dokladnym info o win ale mozesz wrzucic jeszcze procesy aktualnie uruchomione jakies statystyki np ile czasu dziala system, jakie ma ip itp -------------------- strona mobilna
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie ip jest, wszytko jest
Co do klasy to juz nie pamietam ![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzucilem to do siebie na serwer (apache, php5 na win 2003 i nie dzialaja skrypty ktore czytaja ustawienia z windows. Wiem ze napisales ze dziala pod win200, i xp ale myslame ze cos ruszy
![]() -------------------- strona mobilna
|
|
|
![]()
|
|
Nie działa ci dokładne info o win ?
Trzeba zaczekać bo on musis załadować a tak apropo w cmd spróbuj wywołać polecenie Systeminfo -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
ile to człowiek jeszcze nie wiem o tym systemie
![]() -------------------- strona mobilna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:03 |