![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Proszę o ocenę nowego layoutu strony głównej, który przygotowałem dla serwisu vinnes.pl: http://img250.imageshack.us/img250/3347/vinnes9uy.jpg Proszę także o ocenę logotypu: http://img444.imageshack.us/img444/4404/vinneslogosf9.jpg (szablon strony dla zalogowanego użytkownika jest aktualnie w produkcji ![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Logotyp, hmmm taki sobie, to odbicie jakieś takie mizerne. Pozatym kolorystyka (szare serce za napisem)
Lay - jeden kwadrat + 3 obrazki pod nim + j/w kolorystyka, co tu oceniać? Poza tym musiałem sporo brightness podkręcić żeby te koloru wyłapać Ten post edytował eS... 26.01.2007, 23:57:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@ano, rysujesz bardzo ładnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla mnie całkiem niezły ikonkki logowania podobają mi sie najbardziej
tylko że na tej głównej stronie to tylko serducha widać czy na tym ma sie skupiać uwaga ? czy może jeszcze na czyms innym? (btw. co to ogłoszenia matrymonialne?) logotyp zbyt skomplikowany nikt go nie zapamięta za dużo tam elementów jest musisz to uprościć o jakies 50% co najmniej 7/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Ochyyyyda!
Skad ty wzioles te kolory? Pewnie na LCDku pracujesz bleeeeeeeeeh beznadzieja 0/10 niezarejstrowal bym sie w takim serwisie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ochyyyyda! Skad ty wzioles te kolory? Pewnie na LCDku pracujesz bleeeeeeeeeh beznadzieja 0/10 niezarejstrowal bym sie w takim serwisie No, nie mam komentarzy do tego komentarza ( ;-) ) Dlaczego twoim zdaniem kolory: ciemno-czerwony z szarym/metalicznym są złe? Pozatym cóż to za ocena 0/10, nie spodziewałem się takiej słabej... (nie wiem czy wogóle brać na poważnie taką ocenę ![]() Pozatym co do tych kolorów ma LCD?! Testowałem na kilku monitorach /u znajomych/ i jakoś wszysytko wyglądało prawie identycznie... Ten post edytował ano 29.01.2007, 13:44:03 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@ano: Dziecko ma problemy egzystencjalne. Rodzice mu LCDka nie kupili i teraz się mści na całym świecie.
Co do laya 8/10 - coś mi tutaj brak. Tego polotu ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:54 |