![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie umiem sobie poradzic
![]() Może ktoś zna jakis myk na to ![]() W IE Działa poprawnie natomiast w FF nie justuje textu pozatym jest ok> kod jest następujący :
Chodzi mi o to aby SWF był oblewany z boku a dodatkowo text aby był wyjustowany. Gdy usunie się linie z SWFem to tex na IE i FF jest wyjustowany, więc proplem jest z stylem dla tego SWFa. Nikt nie wie...? ![]() Ten post edytował PLUS 27.01.2007, 11:01:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto Cię skrzywdził mówiąć, że flasha wrzuca się przez embed?
Reszta powinna działać. -------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc
![]() Działa jak nalezy Ale mam taki przypadek gdzie akurat mam kod :
zgodnie z tym co podałeś zastosowałem :
niby wszystko działa ale ten SWF jest na podany wymiar ale jego obszar roboczy sie zmniejszył i po bokach mam czarne puste pola. Nie da sie tego jakos rozciagnac? Z góry dziekuje PS: embed miałem i wiedziałem ze jest not valid , ten juz validuje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli możesz, pokaż całą stronę.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
Witam!
Tym EMBED dało sie naciągnąc do dowolnego rozmiaru SWFa, a ten OBJECT nie umiał, zrobiłem nowego SWF'a i juz jest jak należy. Dziękuje za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 05:48 |