![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wiem że za pomocą javascript możliwe jest usunięcie/ukrycie niechcianej ramki, ale czy można usunąć przy pomocy javascript niechcianą tabelkę ? Pozdrawiam , Dziękuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czy można usunąć przy pomocy javascript niechcianą tabelkę ? Tak, można.Nadaj tabelce atrybut id, następnie w skrypcie w funkcji znajdź tę tabelkę (getElementById()), i dla tego elementu zmień styl display / visibility (w zależności, czy chcesz usunąć element, czy ukryć). Zmiana stylu może wyglądać tak: Ten post edytował JaRoPHP 26.01.2007, 18:43:57 -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, dzięki za zainteresowanie
dobrze ale co jeżeli tabelka nie jest dodawana przeze mnie ? Tzn. narzuca mi ją serwer ? Nie ma ona żadnego atrybut ID, itp ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- w3c & c++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:24 |