![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem. mam taki skrypt (dotyczy to ilości osób na serwie):
TO NIE MÓJ SKRYPT!!! przyjmijmy $ipserver = 127.0.0.1; $port = 7171; i teraz po pierwsze gdzie ten plik moge znaleść. Bo nie moge napisać skryptu który by odczytał dokładnął i całą zawartość pliku. Prosze o to byście napisali mi jaki skrypt odczyta zawartośc tego pliku i gdzie na kompie moge znaleść ten plik?? Prosze o pilnął odpowiedź |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwne pytanie..to musi być wstawione, gdzies do kodu albo includowane do index.php
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi mi o to gdzie moge znaleść ten plik jako skrypt. Chodzi mi o plik z którym się łącze. Gdzieś napewno on się znajduje. Generalnie udało mi się połączyć i wyszukać wszystkie ważne informacje które chciałem, ale nadal nie wiem gdzie na komputerze jest trzymany plika z którym się łącze, czyli tam gdzie zmienna $sock
Widzisz bo masz tak:
no i gdzie jest ten plik do którego to zapisuje ? Ten post edytował Atverstyt 26.01.2007, 14:20:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź w logach apache'a
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 23:09 |