![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
na podstawie strony http://php5.pl/php/generowanie_plikow_xls_...technologii_com (wczoraj działało...) napisałem skrypt, który mi pobiera dane z xml i zapisuje do excela. w momencie gdy plik się generuje pojawia się okienko z możliwością zapisu. jeżeli kliknę za szybko by otworzyć plik to przestaje się on generować i nie otwiera się... chciałbym aby ten plik zapisał się od razu na serwerze bez jakiegokolwiek powiadomienia (potrzebne mi to do Crona).
niestety Kod header("Content-Type: application/vnd.ms-excel"); header("Content-Disposition: attachment; filename=glowny.xls"); header("Pragma: no-cache"); header("Expires: 0"); sprawia, że plik nie chcę się zapisać na serwerze (tzn. nie wiem jak to zrobić). usunięcie Kod header("Content-Disposition: attachment; filename=glowny.xls"); nic nie daje -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... link nei chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to wiem (napisałem o tym). jeszcze wczoraj działało... może jakiś pad serwera, ale to nie ma znaczenia
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 19:11 |