![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2006 Skąd: Brzeźnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, ze powstal juz nie jeden post na ten temat ale czytalem chyba je wsystkie i nie moge nadal sobie poradzic.
Oto kod: Kod $ftp = ftp_connect ('klient_ftp', 21) or die ('<script type="text/javascript"> <!-- alert("PROBLEM Z POŁĄCZENIEM Z SERWEREM!!!!"); //--> </script>'); $ftp_log = ftp_login ($ftp, 'login', 'haslo')or die ('<script type="text/javascript"> <!-- alert("PROBLEM Z LOGOWANIEM DO SERWERA!!!!"); //--> </script>'); $dir_upload = "images/galeria/min/kronika/tn_image_kronika$save_image"; 222 IF (ftp_put($ftp, $dir_upload, $save_image, FTP_BINARY)) { print '<script type="text/javascript"> <!-- alert("ZDJĘCIE ZAŁADOWANO!!!!"); //--> </script>'; ftp_close($ftp); } else { print '<script type="text/javascript"> <!-- alert("PROBLEM Z ZAŁADOWANIEM ZDJĘCIA!!!!"); //--> </script>'; ftp_close($ftp); } Od razu mowie, ze "klient_ftp, login i user" sa podane. A oto co mi wyswietla sie na monitorze jak uruchamiam skrypt: ![]() Jeżeli zmienie kod na: Kod IF (ftp_put($ftp, $dir_upload, $save_image, FTP_ASCII)) To twierdzi, ze jest OK ale oczywiscie plik nie posiada zawarosci. ![]() Dzieki z gory za odpowiedz. Ten post edytował FALCONcom 24.01.2007, 09:17:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Za duży plik pewnie
![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustaw set_time_limit(0);
i wyłącz save_mod -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2006 Skąd: Brzeźnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, ze zadam to glupie pytanie ale jak się wylacza ten save_mod
![]() Wprowadzilem te zmiany ale nadal pojawia mi sie ten sam blad ![]() Jak chce wyslac plik na FTP to wysyla mi tylko jeden plik. Jak probuje jakikowiek inny to wyskakuje mi ten blad. Co to moze byc?? ![]() Jeden plik załaduje a drugiego juz nie chce. A pliki, ktore chce wyslac na serwer nie maja wiecej niz 45kB wiec raczej nie przekroczylem wielkosci plikow. Ten post edytował FALCONcom 26.01.2007, 10:39:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:25 |