Kope lat

Jak trwoga to do boga = czyli do źródeł.
Mam coś takiego, w skrócie to mam formularz i chcę odpowiednia dane ściągnąć do plika Excela. Dodatkowo plik jest zabezpieczony sesją i pod FF spokojnie się plik ściąga, a pod IE błąd
Cytat
Program IE nie może otworzyć tej witryny internetowej. Żądana witryna jest niedostępna lub nie można jej znaleźć. Spróbuj ponownie później.
Chyba to raczej nie wina https ?
Oto kod:
<?php
require_once("config.php");
include('./lang/lang_pl.php');
include('./clases/user.class.php');
include('./clases/zamowienie.class.php');
include('./function/function.php');
$user = $_SESSION['user'];
$action = $_REQUEST['action'];
if($user->GetTyp()=='magazynier'){
if(!$action){
echo '<form action="wagi_zestawienie.php" method="POST" id="formularz" name="formularz">'; echo $Lang['Od'].': <input name="data1" value="'.$data1.'" id="data1" onClick="window.open('kalendarz
.php?pole
=formularz
.data1
', '', 'menubar
=no
,toolbar
=no
,location
=no
,directories
=no
,status
=no
,scrollbars
=no
,resizable
=yes
,fullscreen
=no
,channelmode
=no
,width
=300,height
=300,left
=50,top
=0')" readonly style="cursor: hand;"></br>'; echo $Lang['Do'].': <input name="data2" value="'.$data2.'" id="data2" onClick="window.open('kalendarz
.php?pole
=formularz
.data2
', '', 'menubar
=no
,toolbar
=no
,location
=no
,directories
=no
,status
=no
,scrollbars
=no
,resizable
=yes
,fullscreen
=no
,channelmode
=no
,width
=300,height
=300,left
=50,top
=0')" readonly style="cursor: hand;"></br>'; echo '<input type="submit" value="OK">'; echo '<input type="hidden" value="ok" name="action">'; }
else {
header("Content-type: application/ms-excel; charset=utf-8;"); header("Content-disposition: filename="platforma
.xls
""); $od = $_REQUEST['data1'];
$do = $_REQUEST['data2'];
$ID_magazyn = $user->GetPodmiot();
$query = "SELECT Nr, waga_wjazd, waga_wyjazd FROM np_transporty WHERE miejsce!='delete' AND ID_magazyn=$ID_magazyn AND Dzien_roboczy>='$od' AND Dzien_roboczy<='$do' AND (Status='wyjazd' OR Status='zaladowane' OR Status='dostarczono') ORDER BY Nr";
echo '<td>'.$row['Nr'].'</td>'; echo '<td>'.$row['waga_wjazd'].'</td>'; echo '<td>'.$row['waga_wyjazd'].'</td>'; echo '<td>'.($row['waga_wyjazd']-$row['waga_wjazd']).'</td>'; }
}
}
?>
Jak usunę zabezpieczenie sesją (if($user->GetTyp()=='magazynier'){) oraz session_start to jest ok:/