![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposob mogą wyswietlic wszystkie pliki jpg znajdujace sie w jedyn katalogu.
Chodzi mi o petle która wyswietli miniaturki znajdujace sie w jendym katalogu, cos w stylu: do póki nie zostały wyswietlone wszystkie pliki z wybranego katalogu wyświetl kolejny obrazek. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o funkcjach:
opendir readdir Czytasz pliki z katalogu w petli, sprawdzasz czy sa JPGami, wrzucasz do tablicy. Wyświetlasz tablice JPEgów Ten post edytował cornholio666 23.01.2007, 12:47:04 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 20 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Krotoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane z palca, więc może nie działać idealnie... Ten post edytował kornel-php 23.01.2007, 12:48:39 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tej petli musisz sprawdzic czy jest jpegiem -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze uzupelnic tytul topika o odpowiedni tag ( szczegoly )
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
--moralez-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
pytanko, jak uzyskac ta galerie w 3 kolumnach?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:14 |