![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Skąd: Czechowice-Dziedzice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam kolejne pytanko.
Dopadlem prosty skrypcik logowania na www, dziala ladnie i wspolpracuje z baza. Kod <? $baza = "***"; $tabela = "logowanie"; $connection=mysql_connect("sql.***.home.pl", "***", "***" ); $wybierz = mysql_select_db($baza, $connection); $pobierz = "SELECT * FROM $tabela WHERE login = \"$login\" AND password = password(\"$password\") "; $rezultat = mysql_query($pobierz, $connection); if($row = mysql_fetch_array($rezultat)){ $imie = $row["imie"]; $nazwisko = $row["nazwisko"]; header("Location: http://www.moja_strona.pl"); exit; } else { echo "cosik nie tak z twoimi danymi"; } ?> I tutaj wszystko OK Teraz pytanie 1: Jak wyswietlic na stronie na ktora nas przenosi ( www.moja_strona.pl ) dane zalogowanej osoby: (zalogowano: $nazwisko $imie) Pytanie 2: Czy moze ktos podpowiedziec czy da sie dorobic wylogowywanie ![]() Jak tak to jak to zrobic. Chcial bym nadmienic iz jestem zdeczka poczatkujacy w tym temacie ![]() Dzieki za pomoc i pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:07 |