![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem.
Podzielilem strone (ramki) na trzy czesci - dokladnie nazywaja sie lewa, prawa, gora W ramce gora wyswietla sie jakas tam zawartosc. w jednej z ramek ( prawa) wypełniam formularz i jesli przejdzie walidacje to jak zrobic zeby w ramce gora zmienilo sie to cobylo wczesniej wyswietlane. No wiem ze warunkiem if i przeslac jakas zmienna $_SESSION, ale jak zmusić przeby ramka gora sie odświeżyła?? jakieś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz najpierw nauczyć się budowy ramek
![]() albo zrób odnościć poprzez TARGET=nazwa_ramki lub poprostu w ramce, która ma być odświeżana dać instrukcje warunkową aby sprawdzała czy formularz został validowany, czyli poprostu niech np sprawdza czy dana sesja instnieje, jeśli tak to coś tam zrób, lub jeżeli dana zmienna istnieje. Wystarczy pomyśleć, jeśli nadal nie rozumiesz tego co napisałem to krzycz, spróbuję to inaczej sformuować ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podziękować misiek172
juz wiem i dałem rade ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 18:22 |