![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt w stylu youtube.com czy smog.pl
szukam takiego skryptu czy jest jakiś podobny darmowy(wątpie) i jak nie to za ile można taki kupić najtaniej? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz CMS + cos w stylu http://jogadgets.com/ <- (ladowanie filmow [fla]etc)
Powodzenia ![]() Ten post edytował mitring 22.01.2007, 13:18:19 -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LOL^^
Ledwo co znam html więc CMS napisać to dla mnie czarna magia jest :| to wie ktoś skąd można ściągnąć taki fajny system zarządzania trescią jak youtube czy cuś za free? jest tu kto? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ledwo co znam html więc CMS napisać to dla mnie czarna magia jest :| To nie masz się co brać za tworzenie "serwisów" internetowych to wie ktoś skąd można ściągnąć taki fajny system zarządzania trescią jak youtube czy cuś za free? Za odpowiednią kwotę z czterema zerami pewnie coś by się znalazło. Jeleni nigdzie nie ma. Poza tym musisz mieć serwery dedykowane do tego typu aplikacji. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat mieć serwery dedykowane mam serwer 250gb miejsca i 2.1TB transfer(nie mój ale koleś prawdopodobnie będzie mnie mógł zasponsorować) tylko właśnie potrebuje takiego skryptu. Słyszalem ze są takie darmowe tylko nie moge znaleźć prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mój ale koleś prawdopodobnie będzie mnie mógł zasponsorować Tyle transferu sporo kosztuje Cytat Słyszalem ze są takie darmowe tylko nie moge znaleźć prosze o pomoc hotscripts.com - pełno skryptów, lecz za darmo nic dobrego nie znajdziesz. Chcesz porządne - zapłać programiście RoR lub Django czy Pylons za porządną aplikację i będziesz miał coś co będzie działać i pokryje koszy serwera jeżeli nie lepiej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Tyle transferu sporo kosztuje Lecz to nie ja płace za serwer tylko sponsor ![]() Cytat hcesz porządne - zapłać programiście RoR lub Django czy Pylons a ile to by tak na oko kosztowało? tylko, żeby ta sumka nie przekraczała dwóch zerek... |
|
|
![]()
|
|
tylko, żeby ta sumka nie przekraczała dwóch zerek... Google kupiło YouTube za jakieś 1,6 miliarda dolarów. Inne serwisy tego typu też są wiele warte i aplikacje tego typu nie są tanie, tak samo jak Ferrari Enzo nie kosztuje 20zł. Od 10 000 zł można rozmawiać ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz poszukać na google konkretnych nazw skryptów do obsługi takich systemów, później wchodzisz na jakiegoś warez.. i już masz. Tylko ustawiasz odpowiednio konfigurację i strona pięknie hula
![]() Tutaj masz coś darmowego (nie będę dawał piratów ;p): - YouTube.com Clone - bardzo dobry. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak go zainstalować YouTube.com Clone??
Wywala taki błąd?? PConnect($DBHOST, $DBUSER, $DBPASSWORD, $DBNAME); $sql = "SELECT * from sconfig"; $rsc = $conn->Execute($sql); if($rsc){while(!$rsc->EOF) { $field = $rsc->fields['soption']; $config[$field] = $rsc->fields['svalue']; STemplate::assign($field, $config[$field]); @$rsc->MoveNext(); }} STemplate::assign('bgcolor','#E8E8E8'); STemplate::assign('BASE_URL', $config['BASE_URL']); STemplate::assign('BASE_DIR', $config['BASE_DIR']); STemplate::assign('IMG_URL', $config['IMG_URL']); STemplate::assign('baseurl', $config['BASE_URL']); STemplate::assign('basedir', $config['BASE_DIR']); STemplate::assign('imgurl', $config['IMG_URL']); STemplate::assign('vdourl', $config['VDO_URL']); STemplate::assign('adourl', $config['ADO_URL']); STemplate::assign('flvdourl', $config['FLVDO_URL']); STemplate::assign('tmburl', $config['TMB_URL']); STemplate::setCompileDir($config['basedir']."/templates_c"); STemplate::setTplDir($config['basedir']."/templates"); ?> Ten post edytował rneo23 5.02.2007, 20:49:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:59 |