![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam pare mniejszych i wiekszych stronek ![]() jeszcze niedawno trzymalem wszystkie na pojedynczych serwerach (tj. kazda na innym na wiekszosci koncza mi sie terminy) wiec teraz zdecydowalem sie umieszczenie tych mniejszych na serwerze nazwa.pl mam tam dosyc miejsca i wystarczajacy limit transferu, co prawda bedzie to rozwiazanie tymczasowe lecz chcialbym aby dzialalo przez ten czas ok przekierowalem domeny w ponizszy sposob: posiadam serwer: moj_serwer.nazwa.pl www.strona.pl na strona.moj_serwer.nazwa.pl www.strona_mamy.pl na strona_mamy.moj_serwer.nazwa.pl wszystko ok ![]() ale czy moge w jakikolwiek sposob ukryc skad pobierane/przesylane sa dane (mam na mysli lewy dolny pasek przegladarki) gdyz jak ktos wchodzi na strone www.strona.pl i widzi ze dane sa pobierane z www.strona_mamy.pl to wyglada to malo powaznie :/ jednak cos czuje ze trzeba bedzie kupic jakies male tanie konta i to bedzie najprostszy sposob ![]() moze cos polecicie ? (potrzebuje po ok ~ 100 MB i kilkanascie MB na baze) Ten post edytował marlab.z.gdyni 22.01.2007, 10:39:17 -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
FORUM FOTOGRAFICZNE - FOTOFORUM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Może lepiej skonfigurować DNS'y ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może lepiej skonfigurować DNS'y ? tzn ? na chwile obecna mam ustawione przekierowanie url w domenach -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
FORUM FOTOGRAFICZNE - FOTOFORUM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:42 |