![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest fragment mojego kodu php
mianowicie jezeli dam zmienna $ile_fotek np na 10 pokaze 10x formularz z ladowniaem fotki i opisem jeezli wysle dane do serwera to wyswietli mi pokolei 10 opisow fotek lecz nie wyswietli mi 10x nazw podanych w formularzy (plikow) prosze pomozcie mi mecze sie 3h i nie moge do tego dojsc Ten post edytował majeś 22.01.2007, 19:01:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mowi Ci cos tablica $_FILES ?
![]() -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopisuję sie do tematu ...
Mam również malutki problemik z tym ;/ Po przesłaniu formularza chcę wyświetlić przykładowo nazwe pliku:
lecz jest zwracana pusta, nie wiem dla czego. a skrypt wygląda mniejwięcej tak:
Oczywiście to tylko przybliżenie, ale idea jest podobna ... -------------------- woop woop.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dr_NO:
u ciebie brakuje w <form> dokladnie enctype="multipart/form-data"
tak ale u mnie nazwa pola wyglada co najmniej tak:
i tu zaczyna sie problem ze zmienna i prosze o pomoc nie wiem jak ja dokladnie napisac (nazwac) Ten post edytował majeś 22.01.2007, 07:43:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@majeś no ale napisano ci, bys se wyswietlil $_FILES, a bedziesz wiedzial co i jak
I tak ciezko bylo? ![]() proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
o jejciu. zrob to co ci juz milion razy tu mowiono:
i sprawdz czy wogole tam cos masz. a jak masz to pokaz nam co, jak nie masz to do nas pretensji nie miej ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:04 |