![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy jest to wlasciwy dzial, ale mam pytanie dotyczace panelu administracyjnego.
Jestem adminem forum klanu Cossacks (Cossacks - gra strategiczna). Mamy swoje tajne forum. Widziec go i wchodzic moga tylko osoby z grupy nazwijmy ja x, osoby te musza byc zalogowane. Mamy taka opcje w panelu administratora: IP Logger English Support German Support Kasuj Zapisane IP Pokaz zlapane IP W zlapanych ip wchodzacych na nasze tajne nie wiadomo skad mamy takie cos: 213.241.68.146 gohon.silesia.pik-net.pl Anonymous Thu-Sep-03 - 13:22:42 Show Referrer|| ||Same Referrer ? Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) /phpBB2/login.php Oznacza to 2 mozliwosci. 1. Jest mozliwosc wejscia na tajne forum nie bedac zalogowanym poprzez jakis program 2. Skrypt rejestrujacy wejscia na tajne nie rozpoznaje loginu osoby uprawnionej do wejscia. Prosze o pomoc osoby, ktore orientuja sie w temacie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Opinie => Skrypty
Prosze nadać wątkowi poprawniejszą nazwę (zgodnie z regulaminem) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Done
![]() Pozdrawiam forumowiczow, to byl moj 2 post. Prosze o odpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodam że ip rejestruje MOD "Enhanced IP logger" z tym że dodałem warunek do wpisu SQL , że "f=4" gdzie 4=numer naszego tajnego forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:05 |