![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chodzi mi o logowanie w php bo takie to banał ale jeszcze większym banałem musi być zapewne to co kiedyś spotkałem na stronie i co smieszne nie wiem jak to się robi, chyba da się jakoś zabezpieczyć folder hasłem , że np. ktoś wchodzi na strone i musi wpisać hasło i login, coś w rodzaju okienka przy logowaniu do FTP, tylko proszę nie gańcie mnie za głupote bo nie znacie intencji do czego to potrzebuje, ale poprostu nie wiem czy tak sie da i jak , Proszę drogiego admina o nie usówanie tego tematu do czasu uzyskania odpowiedzi , wiem że nie jest zgodny z php ale sorka mam nadzieję że mi wybaczysz ADMINIE
![]() Chodzi o to ogólnie rzecz biorąc żeby jakoś na serwerze zabezpieczyć folder hasłem bez dodatkowych skryptów ![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
htaccess
-------------------- Zapraszam na bloga: http://matlas.obsysa.net/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
admin Ci może wybaczy, ale moderator, nie.
Zamykam. Otworzę po przesłaniu mi na PW propozycji innego (poprawnego) tytułu wątku. Zasady formułowania tytułów wątku znajdziesz w Regulaminie. Otwieram. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Wiesz, admin tego forum ma taki fajny tekst w sygnaturce:
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca Ty stań się takim Kubusiem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za link , o to mi chodziło , a co do poprzedniej wypowiedzi : szukaj szukaj szukaj to szukałem szukałem szukałem i nie znalazłem , a od tego jest to forum że jeżli czegoś nie umie się znaleźć to prosi się o pomoc, bo przecież w przeciwnym razie po co forum skoro tak naprawdę gdzie na google napewno da się to znaleźć o co pytasz tylko pytanie jak długo ci zejdzie na szukanie
![]() Jakbyście potrzebowali to mam tu coś takiego , bardzo fajna stronka do zabezpiczenia folderu hasłem na serwerze wygeneruje za ciebie kod do pliku htacces POZDRAWIAM moderatora za odblokowanie ![]() ![]() dopiero dziś zabrałem się za zabezpieczenie folderu "jak pisze wyżej i okazało się że wyskakuje błąd kod 500 korzystałem ze skryptu ze strony http://www.kess.snug.pl/?sid=10&pid=21 wnioskuję iż serwer pracuje w trybie cgi , jest jakiś sposób żeby zrobić taką autoryzację w takim przypadku ? -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 08:03 |