![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam pisze stronę i mam mały problem z wyświetleniem artykułów z stronie głównej. Po lewej jest obrazek o stałej wielkości a po prawej jest tekst oblewający go. Niestety gdy tekst jest za krótki to obrazek jest oblewany przez kolejnego newsa co nie wygląda fajnie:
![]() kod za to odpowiedzialny:
Klasy css: news-bg
news-text
Męcze się nad tym i męcze i nigdy nie jest tak ja powinno :/ Już nie mam pomysłów więc byłbym wdzięczny za pomoc ![]() Pozdrawiam. Ten post edytował GreenGo 20.01.2007, 20:21:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj co to:
clear: both; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
clear: both;
BTW Ładne kodowanie. ;] -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki dzięki
![]() cadavre - co masz namyśli ? Jeśli tam coś jest źle albo może być lepiej to byłbym wdzięczny za wskazówki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:21 |